Politică de confidențialitate

Datele personale

Prin accesarea site-ului și a introducerii datelor solicitate în formulare utilizatorul răspunde de veridicitatea datelor introduse în timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Site-ul nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre  societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informarile despre eventualele promoții, anunțuri etc. vor putea fi transmise numai cu acordul prealabil al clientului prin abonamentul la serviciul Newsletter.

Datele personale vor putea fi însa transmise autoritatilor în drept sa verifice tranzacțiile comerciale sau alte verificari legale, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Securitatea informațiilor

Societatea si site-ul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Site-ul nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Responsabilități privind produsele

Societatea si site-ul nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.

Limitări ale responsabilității

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceast site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia are caracter informativ, unele specificatii pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Totalitatea imaginilor si textelor de pe www.organic-canada.ro sunt cu titlu exemplificativ. In acest sens produsele livrate in comanda pot fi diferite de cele prezentate online (coperta, ambalaj, culoare, aspect, accesorii, format etc.). De asemenea, www.organic-canada.ro va putea modifica oricand detaliile disponibile online privind produsele si serviciile oferite. Imaginile si descrierile produselor pot contine erori sau pot fi diferite de realitate, www.organic-canada.ro nu raspunde pentru astfel de situatii, dar va incerca să le rezolve cat mai curand de la semnalarea acestora.

Prețurile de pe www.organic-canada.ro includ TVA si cheltuielile de livrare dupa cum este specificat pe website.

În cazul in care www.organic-canada.ro se afla in imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie ca acesta nu este gasit la adresa mentionata, nu poate fi contactat sau nu se prezinta sa ridice pachetul de la Posta Romana etc.), comanda va fi anulata iar produsele se vor intoarce la www.organic-canada.ro. Pentru o noua livrare, clientul va trebui sa suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

În cazul in care clientul a facut plata in avans si, din vina sa, nu poate primi produsele in maxim 10 zile din momentul expedierii si nici nu poate fi contactat in interval de 30 de zile, comanda va fi anulata, dar plata nu va putea fi returnata, constituind despagubiri din partea clientului.

Comenzile înregistrate pe www.organic-canada.ro in zilele de Luni-Vineri, dupa ora 16.00, vor fi onorate in urmatoarea zi lucratoare.

www.organic-canada.ro nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura descrierilor cartilor si de comentariile postate de catre vizitatorii site-ului. De asemenea, www.organic-canada.ro nu raspunde de continutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

In cazul in care ati primit de la curier coletul spart sau desigilat, va rugam sa il refuzati. Nu putem lua in considerare reclamatiile ulterioare, acceptul dumneavoastra exonerand firma de curierat de orice raspundere.

Societatea nu va fi facuta responsabila și nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

DREPT APLICABIL. LITIGII

are dreptul de a interzice accesul anumitor clienți și vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fără o notificare prealabila.

Important:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice www.organic-canada.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale furnizate si numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra starii comenzii si expedierea catre client. Refuzul oferirii informatiilor atrage imposibilitatea onorarii comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, clientii au dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Pentru acuratetea informatiilor clientul este rugat sa comunice orice modificare intervenita de la data inregistrarii sale in baza de date.

Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face in baza solicitarii sale scrise expediate electronic. Ştergerea definitiva a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile române vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de pe www.organic-canada.ro și orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societate si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre societate si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romanesti in vigoare.

Reducerile

Politica preturilor/reducerilor de pe site este stabilita in totalitate de catre www.organic-canada.ro iar pretul de cumparare este cel afisat in momentul lansarii comenzii.

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic. In principiu, discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se pastreaza reducerea cu valoarea cea mai mare.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Declinarea responsabilității

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in conformitate cu imaginile marcilor prezentate pe site. Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

Dispoziții finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Confidențialitate

Societatea, prin site, garantează securitatea și confidențialitatea datelor gazduite și transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre societate pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii, numai cu acordul in prealabil al clientului.

Informațiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre societate pentru initierea de statistici demografice si de marketing despre clientii site-ului, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

Societatea nu incurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dvs. de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu oferă catre terți adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului. De asemenea, societatea nu divulgă datele dvs. personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fără acordul dvs. explicit in acest sens.

Datele dvs. personale vor putea fi transmise numai autoritaților in drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor verificari legale, dacă acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

    Cos